Annons

Speltips : Lucas Pouille - Jurij Rodionov: 1

Matchcenter
25 maj 2023 at 16:20 - Tennis, Frankrike - ATP - Roland Garros, Qualification
Court 13, Stade Roland Garros
Uppdaterad
67
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 110,70%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Det kommer bli drag här under denna kvalfinal till Franska öppna. Igår fullsatt på en ganska stor bana när Pouille spelare. Idag blir det nog detsamma.

Det var kul att se igår när Pouille bjöd på en riktigt stark avslutning där han den sista timmen av matchen faktiskt krossade Tseng fullständigt. Det var något av det bättre jag sett från Pouille de senaste åren skulle jag säga. 

Hur blir det idag då?

Det som är emot är väl att han i teorin skulle kunna vara sliten här. Inte van vid tufft matchande. Inte den i grunden mest vältränade spelaren. Mindre än 24 timmars vila.

Å andra sidan. Detta är hans bästa möjlighet att få till något på mycket länge och jag tror den motivationen kommer överväga att han eventuellt skulle kunna vara sliten. Ska också sägas i och för sig att matchen mot Tseng igår inte var supertuff och Pouille såg stark ut hela vägen.

För rent spelmässigt, där tror jag han tar den här också. Rodionov är inte särskilt mycket bättre än de motståndare Pouille mött hittills i kvalet och som Pouille såg ut igår är han helt enkelt en topp-100-spelare. Den nivån är inte Rodionov på. Jag tycker heller inte det finns något med spelstilarna som oroar. Pouille bara ska vara bättre.

Alla spel är på något sätt en chansning. Det finns en risk här. Men är det som det ska med Pouille. Då bara vinner han.

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback