Annons

Speltips : Lucas Pouille - Constant Lestienne: 1

Matchcenter
12 september 2023 at 20:10 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
38
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 119,85%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
FastBet Till FastBet
Två fransmän som haft lite olika karriärer kan man säga mot varandra i första rundan i Rennes och jag tycker oddsen borde vara mycket jämnare.

Ja, helt liknande karriärer har de inte haft de här två.

Lestienne, under ett gäng år en medelmåtta på challengertouren, ibland dög han inte ens där. Sen hade han ett magiskt år och blev till och med topp-50 precis i början av det här året men nu återigen utanför topp-100 och han är definitivt ingen atp-spelare, inte en chans. 

Pouille, många minns nog honom när han var topp-10 under någon enstaka vecka för några år sen. I övrigt en topp-50-spelare under flera år innan han fick problem med skador och han har bara kunnat spela sporadiskt de senaste åren.

Hur ska man då jämföra de här med varandra? Inte är det enkelt. 

Lestienne som spelar mer än de flesta är rankad precis utanför topp-100. Jag skulle säga att han är lite sämre än så.

Pouille har spelat väldigt lite i år, men när han väl spelat har det ofta gått bra. Han kvalade in och gick till andra rundan i Franska öppna i somras till exempel. Det imponerar. Jag skulle säga att han är någonstans runt 100 i världen i spelstyrka i och med att han som nu saknar matchträning.

Jämnt, alltså. Lestienne minifavorit på att man ändå vet mer vad man får från honom. Desto mer osäkert kring Pouille. Men allt som allt en vidöppen match och jag tycker oddsen borde vara klart jämnare.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback