Annons

Speltips : Lorenzo Musetti - Casper Ruud: 2

Matchcenter
3 november 2022 at 11:10 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
Uppdaterad
75
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 35-65%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Åttondelsfinal i Paris mellan två riktiga grusspelare. Ganska jämna odds. Jag läser dock inte matchen som jämn.

De har faktiskt mer än att de är grusspelare gemensamt. De har i år också tagit jättestora kliv på hardcourt båda två och är nu att räkna med även på det här underlaget. Ruud tog sina kliv framåt i våras. Musetti har tagit sina kliv nu senaste månaderna.

Vad tror vi då här?

Först och främst så har Ruud varit formsvag men jag tycker han såg väldigt bra ut i sin första match här mot Gasquet. Det var något helt annat än jag sett från honom den senaste tiden.

Sen känner jag också att även om Musetti kommer få lite tid på sig här. Det gillar han. Så tror jag han kommer få problem med att stå och stånga sig mot Ruud säkra mur från baslinjen här. Jag tror egentligen inte det är mycket mer komplicerat än att båda två kommer i stora drag få spela det spel de vill spela, men att det är en nivåskillnad mellan dem. Ruud är en absolut toppspelare, det är inte Musetti.

Kvalitén avgör tror jag, och rätt bra odds på det.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback