Annons

Speltips : Ljungskile - IK Oddevold: -1 asian hcp IK Oddevold

Matchcenter
4 juni 2023 at 16:00 - Fotboll, Sverige - 1. Division
1 jun 2023 at 13:04 (Uppdaterad 4 jun 2023 at 17:54) 01/06
25
0

Söderettan

Chans: 55%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Det vankas derbyfest på Skarsjövallen och jag tänker mig att det blir gästerna som även kommer få sköta efterfesten.

Då har äntligen oddsen till nästa omgång av Division 1 Södra släppts. Det har varit lite utav en guldgruva så här långt in på säsongen, men till denna runda tycker jag mig väl inte direkt hitta några superspel.

Ett lag som får förtroendet är kanske seriens bästa lag just nu, IK Oddevold. Tycker det ser extremt stabilt ut och senast gjorde laget en bra insats mot toppkonkurrenterna Trollhättan där man seglade ner som skapliga favoriter live, men det blev till slut 0-0.

Möjligen kanske något besvikna att inte vinna men det tänker jag man löser i helgens stora derby mot Ljungskile ist. Ett LSK som jag tycker sett riktigt svaga ut, trots att de på ett sjukt sätt lyckades vinna mot Falkenberg på bortaplan.

Efter det kom verkligheten ikapp och Ljungskile har fyra förluster på de fem senaste omgångarna, 5-14 i målskillnad. Senast åkte laget på en 5-1-smäll mot nykomlingarna Eskilsminne, ingen vidare uppladdning inför årets viktigaste match.

Mitt speltips är IK Oddevold -1 ah. Pengarna tillbaka vid vinst med ett mål men rinner det iväg med två mål+ så kan vi rätta grönt.

Övrigt i denna omgång av Söderettan har jag brist på idéer just nu. Tänker väl att Falkenbergs FF borde vinna skapligt enkelt med dagens form mot BK Olympic, men avvaktar spel än så länge.

Ängeholm ser katastrof ut för dagen och lär nog få det tufft i derbyt mot Eskilsminne som verkligen kommit igång.

Norrby +0 till 1,85  är godkänt mot ett riktigt blekt Åtvidaberg. Båråsarna får nog tillbaka några spelare till den matchen med.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback