Annons

Speltips : Ljungskile - Falkenbergs FF: 1 (Mål i första halvleken)

Matchcenter
31 maj 2024 at 19:00 - Fotboll, Sverige - 1. Division
Uppdaterad
3
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Söderettan

Chans: 35%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 1/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Serieledaren FFF besöker Skarsjövallen ikväll med fem raka segrar i bagaget men jag är semirädd för Ljungskile här..

Division 1 Södra rullar vidare och det har tyvärr inte blivit så många spel från denna serie i år p.g.a. lite brist på tid.  Det går iaf rätt skapligt för "mitt" Falkenberg som toppar tabellen när vi spelat en tredjedel av säsongen.

Söderettan känns dock svagare än på länge så allt annat än avancemang till Superettan här vore en ren och skär katastrof. 

Laget från havet åker upp till Bohuslän med fem raka samt även tre raka nollor. Ändå har jag plockat ett målspel på hemmalaget. Varför det?

Jo trots på pappret fina resultat för FFF så släpper man till en hel del chanser vilket vi såg senast hemma mot Oskarshamn som bland annat hade två bollar i virket.

Ljungskile är alltid en lurig motståndare, speciellt på deras hemmaplan där man aldrig riktigt vet vad man får men i de bästa stunderna kan störa alla lag.

LSK bjöd på en tung seger senast borta mot Tvååker (2-0) och innan det hade laget ledningen två gånger om hemma mot J Södra (2-2) så visst känns det som de är på rätt väg.

Förra säsongen slutat mötet 1-1 på Skarsjövallen där faktiskt hemmalaget kanske var närmast tre poäng. På Falcon Arena vann man faktiskt 3-1 efter haft underläge 1-0 i ht.

Lurigt låga odds på gästerna här tycker jag men visst är man effektiva kan det säkerligen trilla in 3-4 bollar.. Nej jag ger LSK chansen här med ett målspel att de löser en kasse redan efter 45 till 3,00.. Till slut borde det studsa rätt för FFFs motståndare kan tyckas och varför inte ikväll?

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback