Annons

Speltips : Laslo Djere - Luca van Aassche: 1

Matchcenter
30 oktober 2023 at 16:50 - Tennis, ATP
Court 1, AccorHotels Arena
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 105,84%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
FastBet Till FastBet
Att oddsen är så jämna som de är här. Det är bara felaktigt.

Det är inga roliga siffror han har på atp-nivå, Van Assche. Och man måste nog säga det. Det är märkligt att man kan vara rankad 60 i världen i princip utan att ens ha vunnit match på atp-touren. DFet har han i och för sig gjort, men mycket mer är det inte. 6-7 har han på grus, så där får man säga att han håller skapligt. Men 1-6 på hardcourt på atp-nivå, det är inte bra och det är också rätt relevant skulle jag säga. För även om han har fina siffror på hardcourt på lägre nivå, på atp-touren är han lite för vek för att hålla på snabba underlag än så länge skulle jag säga.

Djere är rankad 35 i världen och har tagit otroliga steg som hardcourtspelare senaste åren. Från att vara oduglig på underlaget spelar han nu lika mycket på hardcourt som på grus och han vinner också lika stor del av sina matcher på hardcourt som på grus. Mycket imponerande. 

Djere är den bättre spelaren och har klar fördel av underlaget. Bättre form också. Hemmaplan för Van Assche är förstås ett plus för honom men i det här fallet får man väl säga lite som det är. Publiken kommer inte kunna spela matchen åt honom. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback