Annons

Speltips : Kroatien - USA: 2

Matchcenter
13 september 2023 at 15:00 - Tennis, Davis Cup Finals
Uppdaterad
4
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 14-86%
Spelvärde: 106,64%
Lägsta spelbara odds: 1,16
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-2
FastBet Till FastBet
Man pratar ofta om att allt kan hända i Davis Cup. Att det skulle ske skrällar på löpande band. Det är bara det att det inte riktigt stämmer.

Riktigt stora skrällar är snarare rätt ovanligt i Davis Cup. Tidigare, när man spelade bäst av fem matcher, var det otroligt ovanligt. Men även nu med bäst av tre matcher, ovanligt.

Här USA mot Kroatien och att Kroatien skulle kunna få ihop det här. Ja, osannolikt. 

USA kommer utan Fritz men i det här fallet spelar det noll roll. Tiafoe och Paul, två topp-20-spelare finns med. De har därmed en stark etta att ställa på banan ändå. Om någon av dem skulle vila har de McDonald som tvåa. Ganska så stark tvåa det också, i alla fall jämfört med detta motstånd.

För Kroatien, som genom åren varit så starka, har det nu lite jobbigt som tennisnation. Cilic är skadad och deltar inte här. Desto värre att Coric inte heller finns med. Och där blir det ridå. De kommer med Gojo som är topp-100 men som knappast håller på atp-nivå som etta och som tvåa någon av challengerspelarna Prizmic och Ajdukovic. Spelare som inte alls håller på denna nivå, särskilt inte på hardcourt inomhus.

Det är extremt osannolikt att amerikanerna ska förlora någon av singelmatcherna oavsett vem de slänger in.

Och skulle de göra det har de minst 50/50 i dubbeln där de har med sig världsettan Krajicek samt US Open-vinnaren Ram. Kroaterna har ett jättestarkt dubbelpar också. Dodig, världstvåa, Krajiceks vanliga partner och Pavic som var världsetta för ett par år sen. 

Det ska inte skrälla här och oddset håller bra skulle jag säga.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback