Annons

Speltips : Kevin Krawietz/Fabrice Martin - John Isner/Jack Sock: 1

Matchcenter
13 mars 2023 at 04:25 - Tennis, ATP
Stadium 2, Indian Wells Tennis Garden
12 mar 2023 at 15:53 (Uppdaterad 13 mar 2023 at 05:56) 12/03
41
+1
Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 124,70%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Bet: 7
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Jodå. Jag om någon vet hur bra Sock är i dubbel. Isner också vansinnigt bra i dubbel. Och tillsammans har de vunnit på den här nivån. Men är de så stabila som dessa odds talar om?

Och jag kan väl svara direkt på den frågan. Nej, jag tycker inte de känns så stabila. Samtidigt som det ska sägas att när man säger så, då har man siffrorna lite grann emot sig. För när Sock spelar dessa amerikanska mastersturneringar, i synnerhet tillsammans med Isner, då floppar de sällan. Och delvis samma sak med Isner. Han spelar inte mycket dubbel, men i de här mastersturneringarna har han enormt bra siffror. 

Men. Kan det finnas ett men? Det finns trots allt ganska lite siffror och resultat att gå på. Det är ganska få turneringar man lutar sig emot. Och när man istället tittar på deras dubbelspel generellt, det kan komma floppar.

Det är inget snack om att amerikanerna är favoriter, men det är heller inget snack om att de här möter ett riktigt tufft motstånd. Kapaciteten i Martin/Krawietz är hög, med tanke på att Isner är en del i motståndarparet blir det nästan automatiskt små marginaler och när jag tittar på oddsen tycker jag det här är en chans som man verkligen bör försöka ta. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback