Reklam

Karlskrona HK - HC Vita Haesten: 1

Matchcenter
21 februari 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
21 feb 2020 at 08:50 (Uppdaterad 21 feb 2020 at 21:12) 21/02
41
0
Chans (1-X-2): 40-20-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Hockeyallsvenskan

Det är bara att pricka av dem en och en känns det som, lagen som går ut med att de har ekonomiska problem i Hockeyallsvenskan. Jag tror också att det är mycket värre än vad lagen erkänner. Almtuna gick ut tidigt och meddelade att det var kris. Vita Hästen väntade lite längre och nu verkar det vara skarpt läge direkt. Inte första gången heller som det krisar i klubben och man verkar nu hoppas på hjälp av kommunen. Det har ju funkat förr, åtminstone i Dalarna. 

Det här påverkar laget. Man har börjat skicka iväg spelare, man kommer fortsätta skicka iväg spelare, och man skulle väl kunna säga att Vita Hästens säsong egentligen är över. Det handlar inte längre om att försöka nå slutspel eller en bra placering. Det handlar om att överleva. Spelarna känner det, spelarna blir oroliga över sin situation, och det blir ett allmänt dåligt klimat att försöka prestera i.

Karlskrona behöver några poäng till

Karlskrona behöver fortfarande ta några poäng till för att vara helt säkra på att slippa kval neråt och det här känns som en bra chans för dem.

Karlskrona 35 poäng hemma.

Vita Hästen 33 poäng borta.

Jag är nog lite försiktig här egentligen. Med tanke på förutsättningarna borde nog Karlskrona till och med vara favorit i matchen.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback