Annons

Speltips : Julian Cash/Bart Stevens - Srirambalaji Narayanaswamy/Andre Begemann: 1

Matchcenter
16 november 2023 at 14:10 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 61-39%
Spelvärde: 115,90%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det är alltid lite obehagligt när man inte kan förklara varför oddsen sitter som de gör. Så är det här så man får väl hålla lite koll på insatsen men utgångsbudet är att detta är ett superodds.

Märkligt är det, för vårt par består av spelare som egentligen är inne på atp-touren medan motståndarparet består av två spelare som är fastnitade på challengertouren.

Cash har redan visat att han håller hur bra som helst på atp-touren. Lite trassligt senaste månaderna efter att han slutat spela med sin tidigare partner Patten men han har ändå presterat bra, även om han kanske inte hittat sin nya, fasta partner ännu. Här tillsammans med Stevens som är rankad 70 i världen och han får ses som precis på gränsen till atp-touren han med. 

Balaji har harvat på challengertouren i många år. Okej spelare, men har det svårt mot toppmotståndarna. Begemann är nyligen tillbaka efter ett jättelångt uppehåll och tveksamt vilken nivå han håller.

Det ska liksom inte vara något att snacka om här. Det är klasskillnad, och oddset är jättebra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback