Annons

Speltips : Juan Manuel Cerundolo - Dusan Lajovic: 2

Matchcenter
2 mars 2023 at 18:10 - Tennis, ATP
Central
2 mar 2023 at 11:00 (Uppdaterad 2 mar 2023 at 20:48) 02/03
69
+1
Chans (1-2): 33-67%
Spelvärde: 105,19%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Bet: 6
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Det finns spelare där man egentligen inte måste fundera så jättemycket över form. Och så finns det såna som Lajovic.

Han är verkligen ojämn, Lajovic. Vad det beror på, det är egentligen svårt att säga. Om jag ska ge mig på en förklaring så skulle det nog bli att han genom åren varit lite dålig på att förlika sig med att han i grund och botten bara kan spela på grus. Han har genom sin atp-karriär spelat lika mycket på hardcourt som på grus. Nu spelas det absolut fler turneringar på hardcourt, men man kan under stora delar av året ändå välja att spela på grus. Lajovic har ofta inte valt att dra sig mot grusturneringarna. Sen har han emellanåt gjort vettiga resultat på hardcourt, men jag tror också det belastat honom att han inte lagt sitt fulla fokus på grus. Då hade han troligen presterat ännu bättre på det underlaget.

Nu är det grus. Lajovic har spelat i Sydamerika några veckor, och formen har kommit. Två kvartsfinaler i rad i Buenos Aires och Rio de Janeiro och om han inte haft oflyt med lottningen, han stötte på båda turneringarnas bästa spelare i Alcaraz, förlust i raka set två gånger om. Men med en annan lottning hade han kunnat gå längre. För han har raskat av bra spelare som Baez, Schwartzman och Djere i raka set. Det är starka papper det.

Cerundolo, lillebror Cerundolo ska sägas, den klart sämre av dem, har också han vunnit ett par matcher senaste veckorna men inte alls samma nivå på resultaten som de från Lajovic. Jag skulle också säga att Cerundolo är på en helt annan, klart lägre, nivå än Lajovic. Visserligen nästan topp-100 på rankingen, Cerundolo men jag tycker inte riktigt han är så bra. Jämfört med att Lajovic är rankad 75 och jag skulle säga att han är bättre än så.

Ingenting med spelstilarna som spökar skulle jag säga. Lajovic är bara bättre och ska nöta ner Cerundolo. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback