Annons

Speltips : Jordan Thompson - Gael Monfils: 1

Matchcenter
9 mars 2023 at 03:10 - Tennis, ATP
Stadium 1, Indian Wells Tennis Garden
8 mar 2023 at 11:32 (Uppdaterad 9 mar 2023 at 04:14) 08/03
48
+1
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 112,86%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Bet: 7
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Årsdebut, inte spelat den i augusti, troligen inte tränat jättemycket heller. Det är ju inte jättemycket som talar för att Monfils ska vara bra här.

Han har varit borta mycket under sin karriär, Monfils. Han borde alltså vara van vid detta, att komma tillbaka från skada och prestera direkt. Men riktigt så brukar det inte alltid vara. Han brukar kunna komma i form relativt fort i och för sig, men långt ifrån alltid i första matchen. Det är en stor osäkerhetsfaktor att han inte spelat match på ett halvår. 

Sen måste man väl också sätta frågetecken kring hans nivå nu för tiden. Man vill förstås tro att han fortfarande har någon slags kapacitet att hålla till i toppen och det är förstås inte omöjligt, men tittar man på hans resultat under förra säsongen, så, det andades ju inte toppspelare efter Australian Open direkt. 

Nu ska jag inte fotknölssåga Monfils. Jag tror definitivt att han kan komma tillbaka som en bra spelare om han har moralen och inställningen för det men just här, i första matchen tillbaka, är han ett enormt osäkert kort och att han ändå ges så bra vinstchans som han faktiskt gör här, jag tycker det är fel.

Thompson är en tråkig rackare som man alltid vet vad man får från, inte minst från challengertouren där han är en maskin. Han vill dock spela atp-turneringar, men när han börjar tappa i ranking, då går han bara ner på challengertouren och vinner där. Otroligt vad stabil han är på den nivån. Så gjorde han också i sin senaste turnering för ett par veckor sen. Bombsäker titel i en amerikansk challenger där han inte ens förlorade set. Inte alldeles för tokig form alltså.

Jag tror helt enkelt att Thompson räcker för att slå Monfils här. Jag tycker oddset räcker.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback