Annons

Speltips : Jonathan Erlich/Artem Sitak - Ivan Dodig/Filip Polásek: 1

Matchcenter
29 juni 2019 at 11:10 - Tennis, ATP
Centre Court, Kaya Palazzo Belek
Uppdaterad
121
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 49-51%
Spelvärde: 128,87%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Betway Till Betway
Turnering: Antalya. Underlag: Gräs.

De var lite illa ute igår, de här två paren som genom hela veckan varit extremt övervärderade. Eller nej, inte Erlich/Sitak i första omgången, men sen så. Dodig/Polasek var under med set och break mot Molchanov/Zelenay. Jag vet inte om det var något lurt där eller inte, men de lyckades till slut vända matchen. Det kändes lite på oddsen som att folk trodde lite för mycket på det. Erlich/Sitak vann 10 poäng färre än Jebavy/Oswald men vann ändå matchen ganska enkelt i raka set. De vann de viktiga bollarna, kan man lugnt säga. 

Hur slutar det här då?

Det blir jämnt. Väldigt jämnt. Dodig ska vara lite bättre än de andra tre, men Polasek är den av de fyra som ska ha lite problem med underlaget. Erlich/Sitak lite samspelta, Dodig/Polasek inte alls samspelta.

Jag tycker det är sjukt svårt att utse en favorit här, jag tog Dodig/Polasek. Oklart varför, jag kanske påverkades av oddsen, vad et jag. Men vidöppet är det och 2,63, mycket, mycket bra.

Högst odds hos Betway. 1000 kronor i bonus om man ännu inte startat konto där.

  • 100% upp till 500 kr i komboförsäkring
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Odds i världsklass
  • Smidig inloggning med BankID
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback