Annons

Speltips : J.J. Wolf - Alexander Zverev: 1

Matchcenter
16 maj 2023 at 13:00 - Tennis, ATP
Pietrangeli, Foro Italico
Uppdaterad
49
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 31-69%
Spelvärde: 139,50%
Lägsta spelbara odds: 3,23
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Frågan är väl någonstans vad som krävs? Hur dålig måste Zverev vara för att folk ska värdera honom efter hur han spelar snarare än efter hans namn?

Plats 30 i världen i år, Zverev. Då ska man också veta hur mycket hjälp han fått av sina seedningar. Jag skulle säga att utan seedningarna, tveksamt om han hade varit topp-40, kanske snarare någonstans runt plats 50. Det är någonstans där hans spelstyrka legat i år. '

Det ska jämföras med Wolf som är just 50 i världen i år. Utan någon hjälp med seedningar. Prestationsmässigt i år alltså, jämnt.

Sen ska den här turneringen förstås vägas in också. Zverev var rejält pressad av Goffin häromdagen. Goffin som knappt håller någon nivå överhuvudtaget nu för tiden. Det är inget som imponerar direkt. Wolf slog Hurkacz enkelt i sin förra match. Hurkacz var svag, men det är en bra seger.

Grus då? Ska vara en fördel för Zverev. Normalt sett i alla fall. Men med tanke på hur dålig han är i spelet just nu. Långsamt grus, det är inte skonsamt för hans problem direkt.

Sen så, absolut. Zverev är i grund och botten en toppspelare. Wolf är det definitivt inte. På något sätt ska det ändå vägas in. Men det kan definitivt inte betyda så mycket som oddsen antyder att det gör. 

Jag tycker det definitivt är värt att ta chansen på Wolf. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback