Annons

Speltips : Jenson Brooksby - Carlos Alcaraz: 1

Matchcenter
3 september 2022 at 20:40 - Tennis, Grand Slam |
Arthur Ashe Stadium
Uppdaterad
97
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 30-70%
Spelvärde: 127,50%
Lägsta spelbara odds: 3,33
Units: 4/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Till Bethard
Liten insats här, utan tvekan, men ibland känner man bara att man måste ta en chans.

Chansen finns här för Brooksby. Det är inget snack om saken.

Alcaraz är inte den stabila spelare som han var i våras. Då fick han ihop allt i sitt spel och var helt livsfarlig för vem som helst. Kanske var han då bäst i världen under några veckor. 

Nu är han definitivt inte bäst i världen, Alcaraz. Kapaciteten finns där, men han är alldeles för vild i sitt spel och tar för många chanser.

Att möta en motståndare som inte gör något annat än att jaga boll, det är Alcaraz dröm just nu. Då spelar det ingen roll att han missar mycket och tar felbeslut. Han vinner ändå då han helt enkelt sätter tillräckligt mycket. Därför gick det relativt enkelt mot Coria senast.

Brooksby gör mycket med bollen. Han är en av de spelare som är mest obehagliga att möta. Han har krokiga, luriga slag. Han varierar gärna, och är allmänt bökig. Dessutom mycket säker. Han ger inte bort någonting. 

Alcaraz har serven att luta sig mot här och jag tror det är den och inte mycket annat som ger honom vinsten. Brooksby har kanske hela atp-tourens sämsta serve trots att han är över 190 cm lång. Helt obegripligt men sant. Alcaraz serve är bra. Det gör att Brooksby måste vara överlägsen i spelet här. Jag tror det inte, men har Alcaraz en dålig dag, då tror jag att i princip allt kan falla för honom mot en spelare som Brooksby och då är inte skrällen långt borta.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback