Annons

Speltips : Jason Murray Kubler - Lorenzo Sonego: 2

Matchcenter
8 mars 2023 at 21:55 - Tennis, ATP
Stadium 4, Indian Wells Tennis Garden
8 mar 2023 at 11:25 (Uppdaterad 8 mar 2023 at 23:51) 08/03
55
+1
Chans (1-2): 30-70%
Spelvärde: 105,70%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Bet: 7
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Alla odds måste inte vara sådär superspektakulära. Ibland får man faktiskt nöja sig med en stabil 1,50-match. Det lönar sig i längden.

Inget spektakulärt odds. Ingen spektakulär match. Men likförbaskat, den ska spelas.

Sonego är riktigt bra just nu. Det är bara det att det inte syns, om man inte sett honom spela. Det är lite drömmen det när man ska försöka hitta bra odds. En stor del av oddsen sätts efter resultaten. De som spelar går också hårt på resultat. Om det då är en spelare som varit bra, men som inte fått med sig matcherna, då är det läge. Jag tror det kan komma att vara läge på Sonego ett tag. 

För det första så har han 5-7 i matchstatistik i år. Inte sådär superbra, även om det absolut är okej för en spelare som inte är rankad topp-50. Men hur lätt har det varit då? Medvedev, Draper, Hurkacz, Sinner, Felix, Murray och Zverev är spelarna han förlorat mot. Det är väl Murray och Draper som han hade kunnat slå men Draper är rankad långt före honom och Murray, han är ju kapabel. Murray-matchen för ett par veckor sen förresten, enormt bra match. Sonego var riktigt bra där. Bra var han också i Dubai förra veckan där han slog Felix i raka set pch sen pressade han också Zverev lite grann. Han är verklighen uppe på en hög nivå för närvarande.

Här möter han Kubler. Inte olika i spelstil de här två förresten. Ganska tråkiga spelare. Kubler är en spelare som ska vara väldigt nöjd om han lyckas hålla sig topp-100 och som sagt, de är ganska lika varandra de här två med skillnaden att Sonego är mycket bättre, särskilt just nu när det andas toppform kring honom.

Sonego bara vinner matchen och 1,50 duger gott.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback