Annons

Speltips : Jason Murray Kubler/John Peers - Sadio Doumbia/Fabien Reboul: 2

Matchcenter
3 maj 2023 at 10:45 - Tennis, Challenger
3 maj 2023 at 08:22 (Uppdaterad 3 maj 2023 at 12:15) 03/05
35
+1
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 125,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Här har det blivit fel. Och fel är i vårt fall bra. Det blir spelvärde.

Inte orimligt att det skulle bli fel, men jag tycker ändå de här oddsen känns lite slarviga.

Kubler vann Australian Open tillsammans med Hijikata. Den största skrällen alla kategorier vad gäller spelare som vunnit något stort i tennis sen jag började följa sporten nära för 20 år sen. I grund och botten är Kubler en singelspelare mellan atp- och challengertouren som saknar direkta meriter i dubbel och som heller egentligen inte har så bra dubbelkvalitéer. Sen Australian Open har han vunnit en av sex dubbelmatcher och det är väl lite verkligheten det. Då har han ändå spelat några turneringar på challengertouren. Peers som han spelar med här var för några år sen uppe i världstoppen men sladdar nu ordentligt. Han har det svårt att hitta partners som håller hög nivå. Han är också direkt svag på grus, det underlag som den här matchen spelas på.

Fransmännen och därmed hemmaspelarna Doumbia/Reboul har de senaste åren tagit sig in på atp-touren. Spelar fortfarande en del challengers, men mer atp än challenger över dem skulle jag säga. Extrema grusspelare, mycket stabila, helt enkelt ett svårtuggat par.

Kapaciteten i motståndarparet är klart högre. Stabiliteten i vårt par klart bättre. För mig är det 50/50 detta och att då få ett så här bra odds. Det är bara att tacka och ta emot.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback