Annons

Speltips : Jannik Sinner - Carlos Alcaraz: 2

Matchcenter
16 mars 2024 at 21:40 - Tennis, ATP
Stadium 1, Indian Wells Tennis Garden
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Jag vet inte om tennismatcher blir så mycket bättre än såhär nu för tiden. Och här vill man ju vara med och spela.

Sinner är fortfarande obesegrad i år. Alcaraz kommer in med tre förluster på lika många turneringar. Han har alltså inte vunnit någon av sina turneringar i år. Det är klart att det spelar roll. Det går att förstå att Sinner är hårt betrodd här. Dessutom, hur har han egentligen sett ut på sin väg hit, Sinner? Helt otroligt vad stark han sett ut.

Det ska också säga att historiskt har det här varit en ganska dålig motståndare för Alcaraz. Sinner har 4-3 i inbördes möten på atp-touren trots att Alcaraz oftast varit den bättre spelaren av dem. Visserligen 4-4 egentligen. Alcaraz hann slå Sinner en gång på challengertouren medan de båda höll till där 2019. Så egentligen helt jämnt, 4-4.

Så, varför ger jag trots allt Alcaraz 50% vinstchans i den här matchen?

Jo, han har hittat formen. Han säger det själv, och det syns. Efter nästan ett år ur form är han nu på väg tillbaka och man ska veta det. Förra sommaren. Då var Alcaraz inte bara bäst i världen och världsetta. Han var på väg att bli överlägset bäst i världen. Sen fick han bakslaget i Franska öppna, han vann visserligen Wimbledon men det var lite orättvist och sen en mörk höst. Först nu är han på väg tillbaka eller kanske redan tillbaka och då måste man ha med sig det där. Han var inte bara bäst, han var på väg att bli överlägset bäst.

Mycket har hänt med Sinner sen dess. Nu är det istället han som varit bäst i världen i år. Men frågan är om det Sinner gjort i år är bättre än det Alcaraz bjöd på förra året innan han föll ihop. Tveksamt skulle jag säga. För mig är Alcaraz den av de här två som har det högsta taket. Om han är som absolut bäst, då har inte Sinner någon möjlighet att kliva upp på den nivån.

Fantastisk match och vidöppet. Som oddsen sitter, definitivt läge för spel på Alcaraz. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback