Annons

Speltips : Jan-Lennard Struff - Pedro Cachin: 2

Matchcenter
9 maj 2024 at 19:45 - Tennis, ATP
Court 12
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 67-33%
Spelvärde: 138,60%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Vilken otrolig vår han haft, Struff. När det såg ut som att han skulle åka ut från atp-touren hittade han sitt livs form. Men kan man lita på honom? Aldrig.

Det är faktiskt sant. Inför Munchen och sen Madrid såg det ut som att Struff troligen skulle åka ut från topp-100 och då få lämna atp-touren för en tid. Han hade massor av poäng att försvara men ingen form överhuvudtaget. Vad hände? Jo, han vann Munchen, första titeln någonsin, och gick sen också till åttondelen i Madrid. Ett litet rankingtapp blev det ändå. Han är nu rankad just innanför topp-50. Men vilken räddning ändå när men ser till alternativet.

Han har spelat otroligt bra de här veckorna, Struff. I turneringar med helt olika förutsättningar. Riktigt tungt, blött grus i Munchen och sen blixtsnabbt grus i Madrid. Nu till något mittemellan, vanligt grus kan man väl kalla det, i Rom. Det ska inte vara några problem. Men någonstans måste man säga det. Tar man bort de två senaste turneringarna, då har Struff inte varit atp-mässig det senaste året i stort sett. Hans form kan fortsätta, men man kan inte vara helt säker.

Cachin har haft en mörk säsong och hade när Madrid startade inte vunnit någon match i år. Men i Madrid var han jättebra och slog bland annat Tiafoe innan han också pressade Nadal. Jag tycker hans spel såg riktigt bra ut.

Min slutsats är att det spel Cachin visade i Madrid. Med det spel är han väl i nivå med en normal version av Struff så frågan är väl om man kan vara helt säker på att Struff fortsätter överprestera. Gör han det inte är den här matchen helt öppen. 

Oddset på Cachin är värt att testas hur jag än vänder och vrider på det. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback