Annons

Speltips : Jan-Lennard Struff - Aslan Karatsev: 1

Matchcenter
5 maj 2023 at 20:10 - Tennis, ATP
Manolo Santana, La Caja Magica
Uppdaterad
90
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Det här trodde nog inte jättemånga inför veckan i Madrid. Antingen kommer Struff eller Karatsev gå till final i årets fjärde mastersturnering. Jag tror på Struff.

Möttes faktiskt i kvalfinal för 10 dagar sen de här två. Då vann Karatsev ganska så enkelt, något man definitivt måste ha i bakhuvudet här. Det handlar inte direkt om något diffust inbördes möte med andra förutsättningar utan vi snackar samma turnering, en mindre bana kanske, men exakt samma förutsättningar och bara en dryg vecka sen.

Men man kan ju inte heller lägga all ägg på att det ska bli likadant av bara farten. 

När man såg spelarnas kvartsfinaler igår skulle jag säga att rent spelmässigt är det ganska lätt att göra Struff till favorit. Han såg enormt bra ut i sin vinstmatch mot Tsitsipas, kanske hans största seger någonsin. Karatsev å sin sida vann visserligen enkelt mot Zhang men jag vet inte om det egentligen såg sådär vansinnigt imponerande ut.

Ganska tunt att gå rakt av på det där också. Hur det såg ut igår. 

Det jag går mest på är istället på hur jag tror det kommer bli. Hur det ska gå, enligt min bedömning.

De försöker väldigt mycket göra samma sak de här två. De vill inte bolla. De vill slå först och de vill komma igenom sin motståndare så snabbt som möjligt. För övrigt den perfekta spelstilen just för förhållandena här i Madrid. Så även om det är en superskräll att de tagit sig hit. Det finns ändå någon slags logik.

Det jag tror kan avgöra till Struffs fördel är att han är den mindre osäkra när bollen är i spel. Han kommer alltså inte behöva ha samma panik att avgöra som Karatsev kommer ha. Struff har också den bättre serven av dem och i en match mellan jämna spelare med förmodat små marginaler, det är förstås viktigt. 

Struff favorit för mig och jag tycker oddset duger bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Tisdag 25 Juni 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
00:00 Colombia - Paraguay: 1
1,73
Lägg spel
Måndag 1 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
14:00 Slutsegrare Wimbledon: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback