Annons

Speltips : Jamie Murray/Michael Venus - Rajeev Ram/Joe Salisbury: 2

Matchcenter
29 april 2023 at 11:10 - Tennis, ATP
Pista 6, La Caja Magica
Uppdaterad
55
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 36-64%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Jag tycker det finns ett par olika ganska rejäla grejer här som slår fast att oddset är bra på ena sidan.

Ett par i den absoluta toppen mot ett par bakom toppen. 1,65 på ena sidan. Det är väl inte orimligt kanske även om det kanske är lite högt redan där sett till nivåskillnaden.

Men så tycker jag det finns fler saker.

Spel i Madrid här. Snabba förhållanden, bollen flyger riktigt snabbt genom luften. Ram/Salisbury är rejält grussvaga och missgynnas av att det nu är grussäsong, men just här i Madrid ska de kunna klara sig då spelet blir klart snabbare än på andra spelplatser.

Dessutom tycker jag det måste sägas. Nu vann visserligen Murray/Venus turneringen i Munchen förra veckan. Riktigt svagt motstånd där i och för sig, men de vann. Mot motstånd på högsta nivå tycker jag emellertid inte riktigt att Murray håller numera. Hans ranking har fallit till runt 40 i världen och jag tycker inte han är bättre än så. Hans serve är svag, han har fortfarande inga grundslag, och han blir helt enkelt väldigt tunn när motståndet blir starkt. Jag tror det kan bli helt avgörande i den här matchen. Att han helt enkelt är sämre än de andra.

Allt som allt, 1,65 är taget.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback