Reklam

Jämtland - Södertälje: 1

10 mars 2020 at 19:05 - Basket, Sverige - Ligan
10 mar 2020 at 10:32 (Uppdaterad 10 mar 2020 at 21:09) 10/03
34
0
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 110,22%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Formen ska avgöra. Södertälje är inte bra nu, Jämtland är bättre nu. Läs mitt speltips på Jämtland.

Södertälje lär sluta fyra i grundserien i Basketligan i år. Ett stort misslyckande för de senaste 10 årens klart bästa lag i svensk basket men det är inget konstigt. Det har tagit halvstopp ekonomiskt i år är känslan och truppen är just nu verkligen inte så dominant som den brukar vara.

Jämtland ångar på med nya spelare mest hela tiden och undrar när deras ekonomi kommer ta stopp. Det är tufft för lagen i Basketligan och det känns som att Jämtland börjar få ganska många spelare som har relativt bra betalt i sin uppställning.

Jämtland bättre senaste 15 matcherna

Starten av säsongen var en mardröm för Jämtland. De fick sin bästa spelare långtidsskadad i första matchen och de återhämtade sig egentligen aldrig från det utan det var först när man började byta ut spelare som det vände. Nu har man en ganska stark uppställning på plats och de senaste 15 matcherna har man varit ett topplag. De är trea i ligan de senaste 15 matcherna. Lika många segrar där som dagens motståndare. Tittar man på de 10 och 5 senaste matcherna är Jämtland till och med två poäng före Södertälje.

Stor hemmaplansfördel

Jämtland är som alltid ganska starka hemma, och hemmaplansfördelen är stor i Basketligan, inte minst beroende på att lagen på grund av ekonomisaka skäl ofta reser ganska obekvämt. 

Jämtland har 10-6 hemma.

Södertälje har 7-9 borta.

Jag tycker att Jämtlands uppställning just nu ser bättre ut än Södertäljes uppställning och hemmaplansfördelen är stor. Jämtland vinner matchen.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback