Annons

Speltips : Ivan Dodig/Austin Krajicek - Máximo González/Andrés Molteni: 2

Matchcenter
12 november 2023 at 12:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det är nä'stan alltid såhär i dubbelslutspelet. X antal par kommer in utan form och det blir mycket oberäkneligt.

Här har vi faktiskt två direkt formsvaga par. Dodig/Krajicek som är världsettor, men som inte spelat som världsettor på flera månader. När man också lägger till att det kändes som att de överpresterade rätt ordentligt i somras när de blev världsettor. De känns inte direkt som några trygga favoriter nu när slutspelet ska starta. Formsvaga är också Gonzalez/Molteni som på något sätt släpade sig in i slutspelet efter att de som jagade bakom dem inte riktigt fick till det de sista veckorna. 

Vad tror vi då här?

Ja, det är dubbel. Det är formsvaga, förmodligen också nervösa par då slutspelet absolut är stort för singelspelarna, men för dubbelspelarna är slutspelet enda gången på året då de verkligen får ett ljus på sig som åtminstone är i närheten av det singelspelarna har. Det är upplagt för skrällar och så har det också historiskt ofta varit i slutspelet.

Det luktar supertiebreak här och jag sitter då gärna med 2,80 i odds på argentinarna. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback