Annons

Speltips : Ivan Dodig/Austin Krajicek - Marcel Granollers/Horacio Zeballos: 2

Matchcenter
14 november 2023 at 18:40 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 108,10%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Det är viktigt med setsiffror i slutspelet, särskilt i dubbel. Det gör det också extra intressant när man ska försöka värdera oddsen på matcherna.

Lite orättvist skulle jag säga men Dodig/Krajicek vann sin första match mot Gonzalez/Molteni i raka set. Gonzalez/Molteni var egentligen klart bättre i första skulle jag säga men de fick verkligen inte med sig en enda viktig poäng. Dodig/Krajicek fick med sig setet och sen föll argentinarna ifrån lite i andra set. 2-0 för världsettorna och de kanske inte är klara för semifinal, men de sitter med den vinsten åtminstone väldigt bra till. 

Granollers/Zeballos vann också sin första match men det blev supertiebreak där mot Gonzalez/Roger Vasselin. Rättvis seger där också skulle jag säga även om det var jämnt. En vinst, men också en setförlust. Eftersom den andra matchen i första rundan blev 2-0 så innebär det att segern för Granollers/Zeballos har ett lite lägre värde. Viktig, men de kan inte ens räkna med att gå vidare på två segrar. Inte vara säkra i alla fall. Därför är den här matchen lite extra viktig för dem.

Dodig/Krajicek har gått otroligt bra i år och är världsettor men jag skulle säga att de är ganska svaga världsettor. Granollers/Zeballos har hållit till i toppen i massor av år och är definitivt i nivå med det här motståndet skulle jag säga.

Vidöppen match. Lite viktigare för Granolelrs/Zeballos. Jag tycker oddset lockar. 

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Torsdag 25 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
21:00 Djurgården - Niederkorn: 1
1,30
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback