Annons

Speltips : Italien - Nederländerna: 2

Matchcenter
23 november 2023 at 10:00 - Tennis, Davis Cup Finals
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 103,50%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Bethard Till Bethard
Italien kan nog stå och falla lite med Sinner i den här kvartsfinalen i Davis Cup. Kan man lita på honom?

Han har inte världens bästa fysik, Sinner. Han var sliten under delar av slutspelet. Kommer Italien chansa och ställa över honom här? Inte omöjligt. Holland har dock en bra chans även om Sinner spelar och även om han skulle vara bra.

För man kan väl börja bakifrån. Holland har en av världens bästa dubbelspelare i Koolhof. Han har här med sig Rojer. De brukar faktiskt inte passa jättebra ihop men de håller ändå en väldigt hög nivå och Holland bara ska vinna dubbelmatchen vad Italien än slänger in.

Sen behövs det en matchvinst till.

Holland har Van de Zandschulp på andrasingeln. Kapabel spelare det som tappar lite ranking i år men som tidigare varit topp-30. Han var faktiskt nästan topp-20 för ett år sen. Han ställs mot Musetti, Arnaldi, eller Sonego. Kan bli vem som helst och jag skulle säga det är en vidöppen match oavsett vem det blir.

Sen har vi Sinner på förstasingeln troligen. Han ska slå Griekspoor. Den ska man inte räkna med, men om Italien nu inte skulle ha med Sinner, då är även förstasingeln öppen.

För att sammanfatta. Holland tar dubbeln. Italien tar förstasingeln. Allt avgörs på andrasingeln som är vidöppen. Jag tycker oddset på Holland är högt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback