advert

Inter - Southampton

20 oktober 2016 at 23:05 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Kvällsmatch på San Siro när Inter tar emot Southampton i den tredje omgången utav Europa League-gruppspelet. Ett krisande hemmalag mot ett gästande Southampton som fått en nytändning under den nya tränaren Claude Puel. Jag tror mig ha hittat ett spelvärde i bortalaget, läs vidare för att få de senaste förutsättningarna inför kvällens möte!

11:e-plats och inte en seger på de fyra senaste tävlingsmatcherna. Frank de Boer har ingen rolig tid som Inter-tränare för tillfället och inte blev det bättre när lagkaptenen, Mauro Icardi valde att hota sitt egna lags Ultras efter senaste ligamatchen. Det stormar minst sagt om Milano-laget och jag skulle inte bli förvånad om man väljer att prioritera bort Europa League när resultaten i ligan sviktar som de gör.

Till kvällens möte saknar man Geoffrey Kondogbia, Joao Mario och Stevan Jovetic medans Felipe Melo är högst osäker till start. Man har öppnat Europa League med två förluster och ligger sist i grupp K, fokus lär ligga på ligaspelet och matchen till helgen då man möter Atalanta på bortaplan.

Vidare till gästerna, Southampton. Efter att Claude Puel tillsattes som tränare i somras så har spelet sett allt bättre ut. Man är obesegrade i de 7 senaste matcherna där främst försvaret är den lagdel som imponerat. Mittlåset med José Fonte och Virgil van Dijk ser mycket starkt ut och är en stor anledning till att man släppt in endast ett mål på de 7 senaste matcherna.

Engelsmännen ligger på en stabil 8:e-plats i ligan och kan tack vare det fokusera fullt ut på Europa League där man för tillfället leder sin grupp. Man åker till Italien i hopp om att få med sig minst ett oavgjort resultat emot ett krisande Inter. Kvalitetsskillnaden lagen emellan är inte så stor som oddsen ger sken av och jag väljer därför att rygga bortalaget i kvällens match.

Southampton 0, +0.5 betyder att vi vinner på halva insatsen vid ett oavgjort resultat, ett spel jag ser stort värde i.

 

Lycka till!
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback