Annons

Speltips : Ilya Ivashka - Roman Safiullin: 2

Matchcenter
8 mars 2023 at 20:10 - Tennis, ATP
Stadium 5, Indian Wells Tennis Garden
8 mar 2023 at 08:30 (Uppdaterad 8 mar 2023 at 21:41) 08/03
70
+1
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 110,20%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Bet: 8
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
När man tittar på spelares form är det viktigt att veta hur viktig formen är för dem. Hur stor skillnaden är mellan topp och botten. Här avgör det hela spelet.

Han har pendlat en del under karriären, Ivashka. När han varit som bäst har han varit uppe som en bra atp-spelare. Som bäst plats 40 i världen i somras. När han haft sina downperioder har han varit en medelspelare på challengertouren. Nu är han fortfarande högt rankad, plats 85 i världen, men med tanke på hur han spelar skulle det förvåna mig om han får stopp på det här. Han kommer rasa ner på challengertouren en gång till. Fem matcher i år, fem förluster. Tufft motstånd i ett par av matcherna i och för sig men också ett par spelare utanför de hundra bästa han förlorat mot. Man kan också vända på det. Han har ännu inte mött en riktigt dålig spelare i år, så man vet ännu inte hur illa det är.

Safiullin är precis utanför de 100 bästa på rankingen men hans ranking är mer värd än Ivashkas skulle jag säga. Safiullin håller precis på att ta sig in på topp-100. Ivashka håller precis på att rasa ut därifrån. Vunnit en del matcher i år, Safiullin, bland annat vann han en rätt tuff challenger i Tyskland för några veckor sen. Det är inga större fel på hans form.

Ganska jämna spelare det här skulle jag säga men just nu tror jag Safiullin är ett snäpp bättre och han är favorit i matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback