Annons

Speltips : Ilya Ivashka - Juan Manuel Cerundolo: 1

Matchcenter
28 augusti 2023 at 17:10 - Tennis, Grand Slam |
Court 4, USTA Billie Jean King National Tennis Center
26 aug 2023 at 10:02 (Uppdaterad 28 aug 2023 at 20:45) 26/08
60
+1
Chans (1-2): 75-25%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-3
FastBet Till FastBet
Svårt att riktigt säga vad som hände senaste veckan i Winston Salem där Cerundolo vann några matcher på hardcourt. För han är verkligen helt värdelös på underlaget.

Han spelade sin första match på hardcourt på ungefär 1,5 år den här veckan i Winston Salem, Cerundolo. Han vann tre matcher där, något som faktiskt är svårt att förstå för inte nog med att han inte spelar på hardcourt. Och har hemska siffror på hardcourt när han väl spelat. Hans spelstil, det går väl knappt att ha en mer opassande spelstil för ett lite snabbare underlag. Han ska bara vara helt kass på annat än grus och i grund och botten är han det också. Att han lyckades besegra några svaga spelare i Winston Salem ändrar inget. 

Ivashka är inte i sitt bästa skick riktigt men man ska veta att när han varit det har han varit en topp-50-spelare. Han är nu rankad runt hundra precis som motståndaren här men en gigantisk skillnad. Eller två egentligen. Dels så är Ivashka klart bättre än sin ranking. Men också. Han har hardcourt som sitt enda underlag. När man ställer det mot att Cerundolo är värdelös på hardcourt. Då blir skillnaden ganska stor.

Jag ser bara ett rimligt utfall här. Ivashka vinner ganska enkelt till ett för högt odds

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback