Annons

Speltips : IFK Luleå - Malmö FF: Under 4,5 Mål

Matchcenter
24 februari 2024 at 13:00 - Fotboll, Sverige - Svenska Cupen
Uppdaterad
6
0
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less
Chans (över-under): 35-65%
Spelvärde: 127,40%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-8
Expekt Till Expekt

Lurig match i Svenska Cupen i helgen där Malmö FF åker upp till Luleås risiga inomhushall. Sist MFF var här uppe blev det ett krampaktigt 0-1 efter 80 minuter och ska vi vara ärliga är inte skåningarna kända för att göra succé under början av säsongen.

Det som talar emot en målsnål tillställning är att Varberg hängde fyra kassar uppe i Luleå förra  helgen vilket betyder att MFF måste matcha det för att kunna bli gruppettor med ett kryss i sista matchen.

Sen ska man komma ihåg att Malmö inte alls var särskilt bra mot Öster där man tillslut lyckades få hål på smålänningarna efter två hörmål.

Sist MFF mötte Luleå hade de cirka 2.00 i xg och Luleå hade 0.06 i xg. Underlaget i inomhushallen är riktigt dåligt och det är inte direkt någon högklassig golvvärme där inne – det är en kylslagen miljö.

Speltips Malmö FF – IFK Luleå

Expekt sticker ut ordentligt med oddset 1,96 på under 4,5 mål i matchen. Betsson erbjuder till exempel 1,57 på samma spel. Och med tanke på förutsättningarna här så är undern ett bra spel till nästan dubbla degen.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback