Annons

Speltips : Hugo Nys/Jan Zielinski - Lucas Miedler/Cameron Norrie: 1

Matchcenter
9 mars 2023 at 20:10 - Tennis, ATP
Stadium 6, Indian Wells Tennis Garden
9 mar 2023 at 09:58 (Uppdaterad 9 mar 2023 at 21:22) 09/03
54
+1
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 106,26%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Bet: 8
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Alltid en lite speciell dubbelturnering den i Indian Wells. Speciell så till vida att en hel del singelspelare deltar. Därför blir det ofta lite stökigt med paren.

Här till exempel. Miedler hade säkert helst spelat med sin ordinarie partner Erler här men i och med att så många singelspelare deltar blir det trångt om platserna och han behövde därmed istället hitta en singelspelare med hög ranking för att få vara med. Norrie spelade en del dubbel förra året och vann strömatcher men han är verkligen ingen höjdare i spelformen. Han har ingen bra spelstil för dubbel och han är heller inte så bra i dubbel. Miedler är ganska färsk på atp-touren och han och Erler lever högt på hur samspelta de är. Miedler är inget starkt kort i den här matchen han heller.

Nys/Zielinski, finalister i Australian Open senast. Upplagt för att de ska vara överskattade under en lång tid men så inte här. De är ett tryggt par. Man vet vilken nivå man får från dem och här är jag övertygad om att det kommer räcka hela vägen.

Allt över 1,50 är ett odds som är klart spelvärt här skulle jag säga. Specialisterna känns som en väldigt trygg favorit.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback