Annons

Speltips : Holger Rune - Daniil Medvedev: 1

Matchcenter
21 maj 2023 at 17:40 - Tennis, ATP
Centrale, Foro Italico
Uppdaterad
70
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 109,62%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Det är inte ofta som det finns stora spelvärden i stora finalen men här skulle jag säga att det finns ett sådant.

Det första här är väl att Bethards odds är väldigt höga på de stora matcherna. Därför ofta extra smart att spela dem om man tror sig ha någon idé. Det andra är att oddsen helt enkelt är sneda. Folk spelar av någon anledning alldeles för mycket på Medvedev här.

Semifinalerna igår. Rune var inte överlägsen Ruud. Men han vann ganska kontrollerat. Ungefär vad man kunde förvänta sig. Inte spektakulärt, men helt okej. Medvedev var kanske inte utspelad av Tsitsipas fram till regnavbrottet i första set men Tsitsipas hade god kontroll på honom. Sen vände det på ett märkligt sätt. Medvedev var bra, men det var inte spektakulärt. Ganska liknande insatser igår.

Varför Rune då?

Rätt jämna spelare det här skulle jag säga. Medvedev fortfarande före på rankingen förstås, men vi har två av de fyra bästa i världen här. Väldigt svårt att gradera de där fyra just nu. Det är helt enkelt jämnt.

Det som för mig avgör är något så enkelt som underlaget. Medvedev börjar acceptera att spela på grus, men det gynnar honom inte. För Runes del spelar inte underlaget någon roll.

Rune klar favorit, 1,89 är jättebra, och ja, bara att köra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback