Reklam

HIF Karlskrona - IFK Kristianstad

19 oktober 2016 at 21:00 - Handboll, Sverige - Elitserien
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Nere i söder ska ett botten mot toppen möte spelas då Kristianstad gästar Karlskrona som ska göra allt i sin makt för att ta poäng. Kristianstad blir allt bättre för varje match som går medan Karlskrona står och trampar i samma spår. Botten mot toppen är just orden som präglar matchen och det är inget snack om att gästerna kommer sopa hem detta. Spelvärdet är dåligt och jag hittar i stället en målskyttelina som ser riktigt fin ut. Häng med!
Börjar vi med Karlskrona så kommer man från en viktig seger mot bottenkollegan IFK Ystad och hittills har man plockar två segrar, och de just mot lagen man fightas mot där nere (Aranäs syftar jag på också). Man har, som jag i mina tidigare rekar poängterat, ingen chans mot de bättre lagen som skruvar upp tempot och då man inte är ett lag som lirar en "modern" handboll med mycket kontring samt andra fas spel, så får man det svårt att hänga med. Motståndet idag, Kristianstad, är just de laget som är bäst av alla på detta och en förlust är att vänta. Jag väljer dock att lira ett underspel på en målskyttelina hos Nordicbet och det är självklart en spelare i just precis Karlskrona, nämligen Lars Möller-Madsen.

Analysen till detta spel är ganska simpelt och det lyder: Kristianstad har ett för bra försvarsspel för att man ska kunna lita på en gubbes skytte. Faktum är att Karlskrona förlitar sig väldigt mycket på just Lars Möller som faktiskt gjort det bra hittills och stänkt in ett par baljor, men mot ett komplett motstånd som Kristianstad med Lipovac, Arnarsson, Gudmundsson och Henningson som mittblock blir det svårt att göra mål från distans. Man ska inte glömma den fantastiska Simic i mål heller som är i galen form. Att denne man ska göra över 4,5 mål i matchen ser jag inte som troligt och då det erbjuds ett smaskigt odds, tar jag ställning till detta lir.

I sådana här typer av matcher måste man gå på spelvärde och då Kristianstad står i ett odds under 1,10 är det inte ens värt att lira. Jag väljer alltså i stället att lira Lars Möller-Madsen under 4,5 mål till en insats på strax över medel!
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback