Reklam

HC Vita Haesten - Soedertaelje: 2

Matchcenter
13 mars 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
12 mar 2020 at 13:21 (Uppdaterad 13 mar 2020 at 13:15) 12/03
36
0
Chans (1-X-2): 38-20-42%
Spelvärde: 111,30%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Slutspelsserien fortsätter och det är sällsynt viktigt att hålla koll på vilka lag som fortfarande har chansen.

För av allt viktigast att noteras att inga matcher inom överskådlig framtid kommer spelas inför publik i Sverige. Det blir alltså tomma läktare här.

Södertälje i praktiken ett topplag

Södertälje har egentligen spelat som ett topplag i Hockeyallsvenskan senaste månaderna, de kom igång lite sent bara. Nu har de dock hamnat i en situation där de fortfarande har en realistisk chans att vinna den här slutspelsserien och även om jag inte tror att de kommer lyckas, jag tror de har alla chanser att hålla det levande en stund till genom att vinna här.

Vita Hästen är egentligen Södertäljes motsats. De började säsongen bra och lyckades hålla ut till att ta sig till denna slutspelsserie men sedan nyår har de inte spelat som något topplag.

Vita Hästen är redan borta

Vita Hästen förlorade sin första match med tre måls marginal och står på noll poäng med dålig målskillnad samtidigt som Timrå står på sex poäng med grym målskillnad. Det finns ingen möjlighet för Vita Hästen att vinna serien och de har därmed inget att spela för här.

Ingen publik, hemmaplansfördelen därmed i stort sett utraderad, Södertälje är bättre och har mer att spela för. Jag tycker att Södertälje är lite favorit i matchen.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback