advert

Hammarby Hockey - Sollentuna HC: Double chance: X2

6 december 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
6 dec 2017 at 12:05 (Uppdaterad 10 dec 2017 at 23:57) 06/12

Comments (1)

Hockeyettan Östra

Chans (1-X-2): 43-20-37%
Spelvärde: 103,74%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss: 6-3
Expekt Spela nu hos Expekt
Hockeyettan går vidare med spel på den nedre halvan i den Östra serien, och de här lagen vill sno åt sig så många bonuspoäng som möjligt. 3 poäng skiljer mellan lagen i tabellen, efter ikväll kan Sollentuna vara ikapp. De har enligt min uppfattning varit det betydligt vassare laget formmässigt jmf med Hammarby och X2 till 1,82 på Expekt känns bra. Tror oddsen på Hammarby kommer fortsätta stiga då lagen är jämbördiga.

Talar för spelet:

 • Fin form på Sollentuna, man har visat upp ett solitt spel på sista tiden, har gjort fina resultat och var senast mycket nära att ta poäng av topplaget Väsby på bortaplan, ramträff i slutsekunderna ifrån en kvittering.
 • Hammarby har gjort några slätstrukna insatser, och va inte bra mot Wings heller, seger efter straffar. Frågetecken för deras form
 • Powerplay, en spelform som funkat bra för Sollentuna som har fina 25,86% i sitt PP. Kan bli avgörande ikväll. Hammarby något sämre där, men lite vassare i BoxPlay än Sollentuna. Beträffande effektiviteten är lagen jämnbra.
 • Både Zane Jones och Elias Lindskog är i kanonslag för Sollentuna, Jones har redan gjort 10 mål i ett bottenlag, och Lindskog har haft en mycket bra vecka med 4 poäng på 2 matcher. Spelare som Hammarby måste se upp med, för Bajens del är det Anton Molnar och Magnus Kullerback som varit heta i de senaste matcherna.
 • Jämna lag, på förhand, och för tillfället är det här två jämna lag, då har oddsen blivit lite snedvridna med Hammarby som större favorit än man borde vara. Finns mycket goda chanser för Sollentuna här, en match som kan passa dem bra.

Talar mot spelet:

 • Senaste mötet under säsongen gav en 4-2 seger för Hammarby på bortaplan
 • Bamsingarna har 15 års jubileum och det firas hela veckan, det kan innebära ett större antal supportrar än vanligt ikväll och det stödet kan givetvis bära Hammarby framåt.
 • Heta målvakter, Olle Wallberg 3a i målvaktsligan och Sebastian Andersson, mkt bra senast mot Wings, räddade laget där, i fin form. Kan vara en nyckel ikväll.

Oddsen:

Startodds på runt 1,75-1,80 på Hammarby var lite för lågt utgångsodds, nu börjar oddsen klättra upp över 1,80-1,85. Eftersom jag anser lagen vara rätt jämnbördiga bör det upp ytterligare några punkter. Bör dessutom bli en mycket jämn match om vi tittar på hur lagen spelat på sistone, så jag tycker Dubbelchans X2 blir det bästa spelet. 1,82 Expekt högst just nu.

 • Support dygnet runt
 • Bra utbud på inhemska ligor
 • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback