Annons

Speltips : Grigor Dimitrov - Stefanos Tsitsipas: 2

Matchcenter
4 november 2023 at 14:10 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 105,84%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Vilken avslutning han gör på säsongen, Dimitrov men precis som i Shanghai senast, det tar slut här i semifinalen.

Det är rätt otroligt egentligen. Dimitrov startade året rankad 28 i världen. Han kommer avsluta året rankad 15 om han förlorar idag. Bara 13 platser upp, trots att han i början av året var en medelmåtta. Nu i slutet av året är han en toppspelare. Förklaringen är enkel. Att göra många riktigt bra resultat räcker inte, trots att det är det som signalerar mest kvalité. Att göra enstaka superresultat är det som ger utdelning på ett helt annat sätt. 

Jag tror det blir samma sak här. En ny grym turnering för honom, men man får bara 360 poäng för en semifinalplats i en mastersturnering. Lite mer än man får för att vinna en av de allra minsta atp-turneringarna alltså eller om man så vill, lika många poäng för att vinna tre challengers. Det är lite orättvist det.

Tsitsipas har imponerat ordentligt under veckans gång och det känns som att han nu är nära den nivå han vill hålla och då är han en absolut toppspelare. Det känns också som att han när spelet kommit också börjat få tillbaka sin mentala styrka igen.

6-1 för Tsitsipas i inbördes möten här och det är inte svårt att förstå. Ganska liknande spelare men med en betydande skillnad. Tsitsipas är en av de mest noggranna och stabila spelarna som finns. Dimitrov pendlar i matcherna. Dessutom, Tsitsipas grym när det hettar till. Dimitrov en av de svagare spelarna när det ska avgöras.

Jag tycker oddset på Tsitsipas är för högt. Han är för mig klar favorit här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback