Annons

Speltips : Gabriel Diallo - Sumit Nagal: 1

Matchcenter
18 mars 2024 at 16:05 - Tennis, ATP
Court 4
Uppdaterad
8
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 104,31%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Idag inleds kvalet till mastersturneringen i Miami och här definitivt ett bra spel därifrån.

Vi gick faktiskt ifrån Indian Wells med full pott. Inte så många matcher men ändå, vi satte det vi spelade. Bra form alltså. Nu flyttar vi över till Miami och vi hoppas på fortsatt framgång även om full pott kanske man bli en utmaning nu när vi börjar redan här i kvalet.

Nagal blev den här veckan rankad topp-100 i världen och det är väl bara att säga som det är. Det är ett bevis så gott som något på att det är lite för enkelt att nöta sig fram med hjälp av väldigt mycket spelande på challengertouren. Nagal är definitivt inte en av de bästa på den nivån och hans resultat kommer i allmänhet från väldigt svaga startfält i Asien.

Diallo är lite tvärtom. Han är rankad just utanför de hundra bästa men han har det senaste året spelat klart mindre än Nagal, och spelar också turneringar med klart starkare startfält.

För mig är det enkelt att säga att Diallo är en bättre spelare än Nagal och någon slags underlagsfördel också. Nagal har blivit bättre på hardcourt men är minst lika bra på grus medan Diallo har hardcourt som sitt enda underlag.

Jämna odds, fel tycker jag. Diallo är min favorit i matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback