Annons

Speltips : Frankrike - Schweiz: 1

Matchcenter
12 september 2023 at 14:00 - Tennis, Davis Cup Finals
Uppdaterad
32
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 70-30%
Spelvärde: 105,70%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
FastBet Till FastBet
Inte en ojämn match mellan dessa båda länder i Davis Cup men formatet på matchen ska ge Frankrike vinsten.

Bäst av tre matcher. Två singlar, ettan mot ettan och tvåan mot tvåan och om så krävs, en dubbelmatch. Så ser DC-matcherna ut nu för tiden och här är det helt avgörande skulle jag säga.

Matchen mellan ettorna är jämn och öppen. Troligen Humbert för Frankrike, garanterat Wawrinka för Schweiz. Inomhus, Wawrinkas sämsta gren och på det ska Humbert, som är en inomhusspecialist, vara lite favorit i den matchen. 

Mannarino eller Fils som tvåa för Frankrike, Husler eller Stricker som tvåa fört Schweiz. Frankrike definitivt favorit här också även om det blir en relativt öppen match.

Att Schweiz skulle vinna båda singlarna får ses som otroligt. Mer troligt att Frankrike vinner båda eller kanske mest troligt, 1-1.

Och då kommer man till det fina. 1-1 kommer räcka för Frankrike.

Roger Vasselin/Mahut på dubbeln för Frankrike, ett par som tillhör de bästa i världen. Och mot det har inte Schweiz något att komma med. De kommer behöva använda sina singelspelare och det ska inte kunna räcka.

Jag tycker 1,50 är fullt tillräckligt i odds på Frankrike. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback