Annons

Speltips : Francesco Passaro - Mikael Ymer: Mikael Ymer vinner 2-0 i set

Matchcenter
28 februari 2023 at 13:15 - Tennis, ATP
Court 3, Dubai Duty Free Tennis Centre
28 feb 2023 at 10:28 (Uppdaterad 28 feb 2023 at 20:32) 28/02
182
+1
Chans: 66%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Bet: 8
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Han är inte den minst struliga tennisspelaren, Mikael Ymer. Det slarvas bort set till höger och vänster mot svagt motstånd. Men här ska det inte behöva hända.

En lite märklig spelare, Mikael Ymer. Han pressar ofta riktigt bra spelare. Han är också numera förhållandevis stabil mot svagt motstånd. Men han är en rackare på att trassla till det och strö förlorade set runt sig. 

Det är invägt i oddset här förstås. Det är ingen hemlighet att så är fallet. Att han inte är någon maskin som bara raskar av spelare han ska slå i raka set.

Men det finns förstås också gränser. Gränser i form av att om motståndaren bara inte är tillräckligt bra, då ska han ändå inte strula bort ett helt set.

Passaro förlorade i kvalet här men kom in som kvalförlorare. Faktum är att samtliga fyra spelare som förlorade i kvalfinalerna kom in i turneringen i alla fall efter alla avhopp. Smått otroligt. Om en spelare till hoppar av idag så blir det walkover för motståndaren då det helt enkelt inte finns några fler reserver. 

Passaro är nästan topp-100 i världen, men han ligger där enbart på insamlade poäng på challengertouren. Han är högst oprövad på atp-nivå. Dessutom är han en extrem grusspelare. På hardcourt som den här matchen spelas på skulle jag säga att han inte är på övre halvan av challengertouren.

Ymer blir med dagens matchvinst antagligen topp-50 i världen. Det är en enorm nivåskillnad jämfört med Passaro och det kommer synas idag. Jag tror inte att Passaro ens kommer vara i närheten.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback