Annons

Speltips : Flavio Cobolli - Nikoloz Basilashvili: 2

Uppdaterad
37
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 140,60%
Lägsta spelbara odds: 2,70
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Ett par saker kan man vara säker på gällande Basilashvili. Han slutar aldrig sprattla. Och han sprattlar ofta till när man precis räknat bort honom.

Det har varit såhär i fem års tid nu. Basilashvili har varit rätt värdelös. Ändå har haft oftast varit rankad topp-100 med marginal för han har gjort enstaka fantastiska turneringar varje år. Sen har han dalat i omgångar, men då börjat spela bra igen precis när man anat det som vinst. En av tennisens allra märkligaste spelare skulle jag säga.

I år helt värdelös. Nu utanför de 100 bästa i världen och han har bara vunnit ett par matcher i år. Ganska tufft motstånd ska sägas. Förutom förra veckan har han bara spelat på atp-touren och mest stora turneringar. 

Man kan tänka att han tappat allt och förlorar mot vem som helst. Det är svårt att säga emot det. Men man måste också se möjligheten att det nu börjar bli lite läge för honom att hitta på något. Han har historiskt gjorde det när det verkligen behövt. 

Dessutom ska det sägas. Han är här nere på ett motstånd som inte håller någon vidare nivå. Cobolli är rankad precis innanför de 200 bästa och är ingen höjdare på challengertouren. Det kommer inte krävas att Basilashvili är på topp överhuvudtaget här. Det krävs mest bara att han inte är komplett värdelös som han ändå oftast är.

Alla spel är mer eller mindre en chansning men kombinationen av att Basilashvili kan komma igång, och att Cobolli inte är någon bra spelare alls för den här nivån gör att jag tycker oddset känns riktigt aptitiligt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback