Annons

Speltips : Flavio Cobolli/Cristian Rodriguez - Yannick Hanfmann/Dominik Köpfer: 1

Matchcenter
31 maj 2024 at 18:05 - Tennis, Grand Slam |
Court 4, Stade Roland Garros
Uppdaterad
7
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 135,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-2
10bet Till 10bet
Ja, Hanfmann/Köpfer gick till semifinal i Australian Open. En turnering när det gäller två spelare som är 30 år fyllda. Det är tunt ändå.

30 respektive 32 år gamla, Köpfer och Hanfmann. Ingen av dem har satsat särskilt på dubbel under karriären och ingen av dem har några resultat att uppvisa. Förutom då semifinalplatsen i Australian Open i år. Superskräll, och väldigt bra gjort, men ska man värdera dem som dubbelspelare och par efter det? Då är man ute och svajar. För innan och efter det vinner de liksom knappt match i dubbel. De är två breddspelare på atp-touren i singel som inte är särskilt bra i dubbel.

Cobolli är en singelspelare som är lite bättre än tyskarna skulle jag säga. Inga meriter i dubbel, men det har som sagt inte tyskarna heller, bortsett från en enda turnering. Rodgriguez matchens enda dubbelspelare. Ingen bra sådan, men han är en toppspelare på challengertouren och det är en trygghet att ha en dubbelspecialist i paret man spelar på för det garanterar att viljan kommer finnas där.

För mig är den här matchen vidöppen och oddsen känns alldeles tokiga. 

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback