Annons

Speltips : Filip Bergevi/Mick Veldheer - Roman Jebavy/Philipp Oswald: 2

Matchcenter
24 januari 2024 at 21:20 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
4
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 107,88%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Challengertouren och jämna odds på en dubbelmatch. Jag tycker att vi har en favorit.

Challengertouren och dubbel. Om man skulle välja att bara spela på en sorts speltips från min del skulle man nog valt just det här segmentet. 

Här har vi två olika generationer, kan man säga. Vi har Jebavy och Oswald som båda är en bra bit över 30 år gamla och som härjat på tourerna i många år. Oswald på atp-touren under 10 år någonting. Jebavy har under lika lång tid pendlat mellan challenger- och atp-touren. Mot Bergevi och Veldheer som visserligen båda närmar sig 30 år fyllda men de är trots det ganska färska på relativt hög nivå.

Jag förstår, går man blint på ranking här. Så framstår det som en relativt jämn match men så kan man ju inte göra. Det skiljer ganska mycket i grundnivå här. Jebavy och Oswald är spelare som fortfarande håller hjälpligt för spel på högre nivå. Bergevi och Veldheer har börjat samla en hel del poäng på challengertouren, men de är liksom inte uppe på motståndarnas nivå.

Jämna odds, fel. Vi har en klar favorit här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback