Annons

Speltips : Félix Auger-Aliassime - Mackenzie McDonald: 2

Matchcenter
28 augusti 2023 at 23:50 - Tennis, Grand Slam |
Court 5, USTA Billie Jean King National Tennis Center
26 aug 2023 at 10:09 (Uppdaterad 29 aug 2023 at 03:20) 26/08
66
+1
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
FastBet Till FastBet
Fin match i första omgången av US Open det här och jag tror favoriten ryker. Om han ens är favorit.

Felix var jättebra i slutet av förra säsongen och trots att han inte presterat någonting i år i stort sett lever han fortfarande högt på poängen från förra hösten. Det gör att han har en bra seedning här. Men tittar man på verkligheten. Han är rankad på plats 49 i världen om man enbart räknar poäng inspelade i år. Och då ska man veta att han fått enorm hjälp av höga seedningar hela året. Utan dessa seedningar skulle jag säga att han kanske varit 80 någonting på årsrankingen.

Det ska man jämföra med McDonald som är 39 på årsrankingen och han har fått noll och intet vad gäller hjälp av seedningar. Han har jobbat sig upp till sin ranking vilket betyder att han är så bra.

Så, om man gör Felix till favorit här. Handlar det om någonting annat än namnet? Nej, skulle jag säga. För det finns ingenting som talar för att formen skulle vara på väg tillbaka. Han är fortfarande totalt nere i källaren spelmässigt.

Jag kanske är lite försiktig i värderingen här. McDonald ska nog vara favorit. Men det spelar mindre roll. Det är supervärde i oddset oavsett vilket. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback