Annons

Speltips : Federico Coria - Botic Van De Zandschulp: 1

Matchcenter
3 april 2024 at 21:00 - Tennis, ATP
Estadio Millennium, Clube de Tenis do Estoril
Uppdaterad
8
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 107,16%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Lite märkligt med Van de Zandschulp. Han känns lite som en gammal farbror men han är född 95, 28 år gammal. Trots det förefaller han vara på väg rakt utför.

Sen måste man väl kanske ställa frågan samtidigt. Han hade några riktigt goda år som en bra atp-spelare, Van de Zandschulp. Men innan det var han inte direkt någon supertalang och inte mycket talade för att han skulle bli en toppspelare. Sen har han tappat lite nu och ligger runt 100 i världen. Kanske var det ett par magiska år, och att det snarare är här han nu bör ligga.

På tal om supertalang. Det är inte Coria direkt. Men han har kämpat sig upp till att vara topp-100 i flera år och jag tycker han är värd det. Man får samma insats från honom varje gång och det räcker för att vinna matcher så länge det är grus.

Van de Zandschulp är lika bra på grus som på andra underlag rent siggermässigt. Jag tror det kan bero lite på att han generellt spelar större andel lite mindre svagare turneringar på grus än på andra underlag. Jag skulle säga att han är lite svagare på grus. Coria, han kan bara spela på grus. Han är oduglig på andra underlag. Jag tycker spelarna är ganska jämna, och för mig blir då underlaget avgörande. Jag tror att Coria är lite bättre. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback