Annons

Speltips : Fabio Fognini - Andy Murray: 1

Matchcenter
10 maj 2023 at 19:10 - Tennis, ATP
Centrale, Foro Italico
Uppdaterad
70
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 44-56%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Att spela handlar till rätt stor del om att gissa. Här är min gissning att något händer.

Det lät ju lite diffust. Jag gissar att något händer. Jo, det kan man ju ganska ofta göra.

Men såhär:

Murray vann en challenger i Frankrike förra veckan. Ganska fina segrar ska sägas, i alla fall i finalen där han slog Paul men även om det pratas om att Paul skulle vara bra på grus. Jag har inte sett mycket från honom på europeiskt grus på professionell nivå. I övrigt var det väl inga höjdare som Murray slog egentligen. 

Fognini, där funderar man väl mest på när han ska lägga av och jag tror det kommer komma inom ett år i alla fall. Han har inte längre spelet för att vara en toppspelare och att någon som han då ska orka harva på, tveksamt skulle jag säga.

Låter som en enkel seger för Murray?

Jag tror inte det.

För det är något magiskt över Fognini och spel på hemmaplan och ska han någon gång sprattla till igen, då ska det vara just här. Jag tror det betyder ännu mer nu. När han kanske inte riktigt har nivån i sig längre. Då behöver han publiken här i Rom för att lyfta honom. 

Sen tror jag också att Murray blir ganska överskattad på att han vann några matcher mot svagt motstånd förra veckan. Han är inte bra på grus. Han är ingen jättebra spelare längre. Han är en spelare som Fognini mycket väl kan slå.

De hade en riktig hatmatch de här två, just här i Rom för fyra år sen. Om man oroade sig över Fogninis inställning så är nog det bränsle nog för att man ska kunna känna sig säker på att få en riktigt skarp insats från honom här. 

Ska vi ta en sak till? Spelstilarna. 4-4 i inbördes möten, och då har Murray förstås alltid varit den större spelaren av dem. Fognini är en mardrömsspelstil för honom då det passar Fognini utmärkt att få ta initiativen och stå och bomba på från mitten av banan. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback