Reklam

Eriksson/Taylor-Karatsev/Yakovlev: 2

21 december 2017 at 14:30 - Tennis, Qatar - Qatar Total Open | f
21 dec 2017 at 08:55 (Uppdaterad 26 dec 2017 at 15:56) 21/12
Kommentarer

Eriksson/Taylor-Karatsev/Yakovlev

Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 126,90%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Future Qatar. Underlag: Hardcourt.

Tillägg: Oddsen rör sig väldigt onaturligt här, så i nuläget skulle jag betrakta det som direkt oklokt att spela. Det fanns en viss rimlighet i 2,75 då det inte var så pass felaktigt att något tveksamt behövde ligga bakom. Nu närmar det sig 4 gånger pengarna på ryssarna av att folk spelar svenskarna till rejäla underodds så, antingen är det walkover på gång precis som det var i en match vi körde igår eller så håller ryssarna på med något de inte ska helt enkelt. Var försiktiga.

Vi är inne i säsongens slutskede här. När det gäller futuretouren alltså. De spelar den här veckan, och det finns faktiskt en ynka turnering nästa vecka också. Det blir alltså inga helt tennisfria dagar innan nästa säsong drar igång på nyårsnatten svensk tid. Men vi ska hur som helst mjölka ur det sista av säsongen 2017, och den här matchen från Qatar känns ruggigt intressant.

Två bra spelare på den här nivån som spelar med två direkt svaga spelare på den här nivån. Eriksson är en toppspelare på futurenivå när det gäller singel. Karatsev är överkvalificerad för den här nivån. I dubbel är de ungefär jämna. Och så har vi Taylor och Yakovlev, som är två spelare som kämpar för att vinna enstaka matcher på den här nivån. 

Otroligt svårt att avgöra vilket par som ska vara favorit men jag fastnar ändå på svenskarna då jag litar lite mer på deras inställning. Ryssarna minst lika bra kvalitetsmässigt dock och när oddsen sitter som de ska, helt otroligt fin chans.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback