Annons

Speltips : Emilio Nava - Pavel Kotov: 1

6 mars 2023 at 20:00 - Indian Wells kval
6 mar 2023 at 10:03 (Uppdaterad 7 mar 2023 at 04:15) 06/03
58
+1
Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 118,25%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Bet: 7
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Spännande kvalmatch från Indian Wells det här och som oddsen sitter är spelet helt givet.

Man får leka lite detektiv ibland. Och kanske psykolog också. När man verkligen ska krångla till det. Men ibland vill man ju hitta de där extra små grejerna som gör ett spel extra bra.

Kotov är en spelare man har bombkoll på om man som jag följt challengertouren i hundra år. Han är född 1998. Jag höll på att säga att han är ung fortfarande men man är ju faktiskt 25 år gammal och mitt i karriären numera när man är född i slutet av 90-talet. Kotov har harvat på challengertouren i Europa i ett helt gäng år. Han har gått från att försöka kvala in i turneringarna till att komma in i turneringarna till att nu inte vara alltför långt ifrån topp-100. En imponerande höjning som jag inte såg komma måste jag säga. 

Han har verklgien blivit bättre, Kotov, men man måste nog också titta lite på möjligheten att han hade en ruggig form under delar av förra säsongen. I år har han förlorat mot spelare rankade 167, 180, och 249. Det har inte fortsatt gå på räls direkt även om han också slagit ett par bra spelare.

Vad var det där med psykologandet då?

Jo, han är rätt van vid att hålla till i Europa och gärna i östländerna, Kotov. Vad jag kan se har han aldrig spelat en turnering i USA. Han är förstås van vid att resa och spela på olika ställen men att för första gången komma till USA och spela, som ryss i dessa tider. Det är människor det handlar om det här. Jag tycker inte man kan bortse från möjligheten att detta kanske inte flyter helt smärtfritt för honom. 

Nava är lite lägre rankad, 190 i världen. Lite yngre också, född 2001. Jag skulle absolut inte säga att han är en bättre spelare än Kotov, snarare tvärtom, men han har tidigare visat både att han kan överprestera på hemmaplan och att han kan slå bra spelare. Sen är hans form inget bra. Det gör att Kotov ändå blir knapp favorit här men jag tycker att Kotov är en knapp, tunn favorit och jag tycker att oddset på Nava är lockande. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback