Annons

Speltips : Elias Ymer - Pedro Martinez: 2

Matchcenter
6 september 2023 at 20:40 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
48
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 35-65%
Spelvärde: 109,85%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
FastBet Till FastBet
Knapp seger igår för Elias Ymer. Idag tror jag inte det går vägen.

Det har väl blivit lite Elias Ymers vardag på challengertouren det här. För ett par år sen kändes han ofta som en kandidat till att vinna turneringarna. Nu är det istället oftast en vunnen match och sen lite först tufft i andra. Så tror jag det blir här också. 

Martinez var uppe på atp-touren under ett par års tid men i år har han via ganska klent spel halkat ner och är nu på challengertouren igen. Dock med bra slagläge uppåt. Han är efter en finalplats på challengertouren nyligen rankad 130 i världen och med en bra avslutning av året kan han mycket väl vara inne på atp-touren igen i början av nästa år.

Grus här, båda spelarnas bästa underlag så inget som skiljer där.

Formmässigt litet plus Martinez. 

Hemmaplan för Martinez.

De där sakerna har marginell betydelse. 

Något som betyder mer är onekligen att Martinez definitivt är ett snäpp bättre än Ymer. Han är en toppspelare på den här nivån, det är inte Ymer.

Tittar man på spelstilarna är Martinez en ganska tråkig rackare som nöter ner sina motståndare. Lite av en mardröm för Ymers del. Han vill vara den säkrare spelaren i sina matcher.

Jag tycker mycket talar för Martinez här och jag tycker oddset är högt. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback