Annons

Speltips : Dusan Lajovic - Tomas Etcheverry: 1

Matchcenter
3 mars 2023 at 18:10 - Tennis, ATP
Central
3 mar 2023 at 10:20 (Uppdaterad 3 mar 2023 at 19:34) 03/03
50
+1
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Bet: 7
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Resultat är en sak men ibland måste man se lite runt resultaten. Det gör jag här.

Det var en angränsande till anskrämlig match igår kväll mellan Lajovic och lillebror Cerundolo. Tycker jag i alla fall. Vissa skulle nog säga annorlunda. För det var rätt långa bollar och det var stundtals lite sevärt men rent kvalitetsmässigt, det var verkligen inte bra. Lajovic misslyckades med att utnyttja Cerundolos extremt svaga servande och när bollen var i spel så låste det sig lite för Lajovic. Det blev på något sätt för enkelt. Han blev försiktig. Och han höll på att förlora, trots att jag skulle säga att han var sjukt mycket bättre.

Etcheverry slog lite senare under kvällen storebror Cerundolo som är på en helt annan nivå än lillebror, men storebror är nere i en avgrundsdjup formsvacka. Han är en skugga av sig själv. Och jag tycker att Etcheverrys vinst där säger ganska lite egentligen.

Jämnrankade de här två, men jag tycker det finns en skillnad. Lajovic börjar hitta formen och när han är i form är han en spelare som ska ligga runt 50 i världen. Etcheverry har krånglat sig in på topp-100 via spel på challengertouren mestadels men han är i grunden inte mycket mer än en spelare som ska ligga runt eller precis innanför hundrastrecket.

Ser man till gårdagens resultat är oddsen rimliga, men jag tror att Lajovic har en rejäl höjning av nivå i sig och jag tror att han bara är bättre än Etcheverry.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback