Annons

Speltips : Dubbel: Shelton + Gasquet

28 augusti 2023 at 17:00 - US Open
Uppdaterad
50
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 60%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss:
FastBet Till FastBet
Det är en hel del favoriter med lite lägre odds som känns riktigt bra i US Opens första omgång. Jag kommer klumpa ihop dem till dubblar, kanske någon trippel. Och jag kommer sätta ihop dem så de startar ungefär samtidigt.

Här två av de första matcherna som spelas i årets US Open. Matchstart 17:00 under måndagen.

Den allra tryggaste av matcherna här är Shelton som spelas till omkring 1,20. Han möter Cachin som inte är i närheten av att vara så bra som hans ranking säger, och då är han ändå rankad bakom Shelton. Den riktigt stora biten här dock. Cachin är inget bra på hardcourt. På grus håller han någon slags vettig atp-nivå. På hardcourt inte. Shelton på hemmaplan lär inte missa den här chansen.

Gasquet spelas till drygt 1,50 mot Marozsan och jag tycker det känns klart spelvärt. Marozsan är inte ofarlig men man ska ha med sig att han ännu inte vunnit någon match på hardcourt på atp-nivå och även på lägre nivå är hans siffror på underlaget högst tveksamma. Han är en ren grusspelare. Dessutom skulle jag säga att Gasquet fortfarande är ett klart snäpp bättre än honom. Alltid en lite osäkerhet kring Gasquets fysik men han kommer antagligen inte ställas på några jätteprov här och jag tror att han bara vinner, antagligen enkelt.

Över 1,80 på den här dubbeln. Riktigt bra odds

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback