Annons

Speltips : Dubbel: Nakashima + Draper

3 november 2023 at 16:00 - Tennis, Italien - Bergamo
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 73%
Spelvärde: 109,50%
Lägsta spelbara odds: 1,37
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Det är inte mycket att snacka om det här. Det kan jag säga.

Bergamo, en av de mer speciella challengerturneringarna på året, spelas den här veckan. Speciell så tillvida att man spelar på ett underlag som aldrig skulle godkännas på atp-touren. Det går så snabbt här i Bergamo att det nästan är löjligt åt det.

Och det är också det som ligger bakom det här spelet.

Nakashima, som i år tappat på ett märkligt sätt. En ung spelare som var på övre halvan av atp-touren förra säsongen har i år åkt ut från atp-touren. Det borde rätta till sig ganska snabbt dock. På challengertouren ska han i princip kunna rensa ganska snabbt. Han möter idag Fognini. Kan låta giftigt men nej. Fognini har också han åkt ut från atp-touren och han försöker just nu på challengertouren. Det känns lite utsiktslöst. Och den här typen av underlag, total mardröm för Fognini men perfekt för Nakashima.

Draper är precis som Nakashima en ung spelare som är på övre halvan av atp-touren. Han har dock som vanligt haft extrema skadeproblem i år vilket gör att han inte har ranking för att spela veckans mastersturnering i Paris. För challengertouren är han på tok för bra och han är också extremt bra på den här typen av mycket snabbt inomhusgolv. Han möter idag landsmannen Harris som verkligen inte ens är halvnära rent nivåmässigt.

En mycket trygg dubbel där totaloddset kommer upp i 1,50 från Bethard. Väldigt taget.

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Torsdag 25 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
21:00 Djurgården - Niederkorn: 1
1,30
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback